Alumnes de PLF participen de l’Art de ser Espectador Al Teatre Clavé de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’espectacle Goma Gom de la companyia Chapertons ha obert aquest any la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada conjuntament pels municipis de l’Alt Maresme i la Fundació Teatre Clavé, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Des d’aquest mes d’octubre i fins l’abril, més de 9.000 alumnes des d’Educació infantil fins a Batxillerat podran gaudir d’algun de les 12 propostes programades dins L’art de ser espectador.

Goma gom és un espectacle d’humor visual per a tots els públics, utilitzant com a gran protagonista el pneumàtic. D’aquest espectacle se’n faran 5 funcions fins divendres i hi assistiran alumnes de cicle superior de Primària i de 1r i 2n de Secundària d’escoles de Tordera, Santa Susanna, Malgrat, Pineda, Calella, Canet, Fogars i PLF.

Juntament amb aquest espectacle, L’art de ser espectador compta aquest curs 2014 – 2015 amb onze propostes adreçades a alumnes dels centres educatius de la zona, i adaptats a les diferents edats.

La Fundació Teatre Clavé suma més de 10 anys de trajectòria en l’organització de L’art de ser espectador. La programació té, entre els seus objectius, acostar les arts escèniques a infants i joves de tots els cicles educatius que, sovint, no tenen costum o possibilitat de freqüentar la pràctica cultural.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics