Intensifiquen la vigilància al Poblenou de Pineda per evitar aldarulls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Pineda i els Mossos d’Esquadra han intensificat la vigilància i la prevenció al barri del Poblenou, entre Pineda i Calella, després que ens els últims dies s’hagin produït incidents al carrer d’aquesta zona. Uns incidents que han generat queixes de veïns i botiguers.

Segons informa Ràdio Pineda, durant l’últim mes s’han produït diversos incidents, i bona part estan relacionats amb l’alcohol i l’incivisme. Això ha portat a l’Ajuntament a fer tancar algunes terrasses de bars i també a controlar més els punts de venda de begudes alcohòliques que existeixen en aquest barri.

L’Ajuntament afirma que ”la Policia té posada l’atenció a Poblenou” i ha demanat ”no confondre aquests casos amb una sensació general d’inseguretat”.

L’alcalde de la ciutat, Xavier Amor ha explicat que s’està demanant la col.laboració de propietaris de bars i de supermercats on es ven alcohol, perquè no en venguin a persones que vagin begudes. La presència de la Policia Local a Poblenou és ara molt visible, amb vehicles policials i agents permanentment al carrer. Amor afirma que l’administració no pot actuar en determinats casos, però que sempre que es pugui s’actuarà amb contundència.

Tot i això reconeix que no tot es pot resoldre per la via policial, i per això també han posat en marxa més atenció des de Serveis Socials per evitar nous aldarulls al Poblenou.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics