URGENT

El regidor Joan Mercader es postula com a substitut de Campoy al capdavant del PSC de Malgrat

Compartiu aquesta història

Demà al matí l’assemblea socialista de Malgrat haurà de decidir qui serà el seu nou cap de llista per a les municipals, després de la renúncia de l’actual alcaldessa, la històrica Conxita Campoy.

Ara com ara, l’únic membre dels socialistes malgratencs que ha presentat els avals necessaris per presentar-se a les primàries és l’actual regidor de Serveis, Platges i Urbanisme Joan Mercader.

Mercader, de 29 anys, és regidor des del 2011, pel que aquesta és la seva primera legislatura al consistori malgratenc.

IMG-20141017-WA0000-01
Mercader (esquerra) al costat del president del PSC al Maresme, Xavier Amor, signant els compromisos.

Per presentar candidatura a cap de llista calen almenys 10 avals dels 48 militants que té PSC a Malgrat. Mercader n’ha aconseguit 33, el que suposa el suport de prop del 70% dels militants.

De tota manera encara hi ha temps per presentar els avals fins demà a la mateixa assemblea, pel que no es descarta que finalment s’hagi de votar i esperar a l’escrutini per saber qui encapçalarà la llista socialista a Malgrat el proper mes de maig.

Recordem que Conxita Campoy, que ha estat durant 24 anys alcaldessa de Malgrat, va anunciar fa 15 dies que deixava la primera línia de la política per dedicar-se a la família.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics