URGENT

Diumenge es fa el 2n Aplec Maria Sabatera de PLF

Compartiu aquesta història

Aquest proper diumenge la plaça del Fòrum Palatiolo tornarà a acollir l’aplec sardanista “Maria Sabatera” de PLF, en honor a la presentadora del programa El Despertar de PLF d’aquesta emissora, Maria Fenoll.

La principal novetat d’aquesta segona edició, es que la programació d’aquell dia preveu actuacions matí i tarda i comptarà amb un dinar popular al migdia.

D’aquesta manera la jornada començarà a les 11.30 h amb l’actuació de la Cobla Palafolls i la Cobla Agramunt que oferiran una audició de 9 sardanes.

Un cop acabada la primera part de l’aplec, cap a les dues del migdia es farà el dinar popular a càrrec de l’AMPA de l’Escola Municipal de Música i Dansa. Els tiquets es poden comprar a la Farmàcia Moner, la Papereria Colors i a la mateixa Escola Municipal de Música i Dansa. El dinar constarà d’una botifarrada popular acompanyada d’amanida, mongetes i patates, pa amb tomàquet, aigua, vi i postres. El preu del tiquet és de 10 euros.

A la tarda tornaran les sardanes de la mà de la Cobla Palafolls i la Cobla Sta. Maria de Blanes a partir de les 16 h, que oferiran 9 sardanes a la mateixa plaça del Fòrum Palatiolo.

L’Ajuntament, la Cobla de PLF i aquesta emissora van decidir l’any passat instaurar una jornada sardanista en homenatge a la Maria Fenoll, coneguda com a Maria Sabatera. Un homenatge que omple d’orgull i avergonyeix a pròpia protagonista.

Maria Fenoll ha estat la màxima impulsora de la sardana al nostre poble des dels micròfons de RP, des d’on presenta, amb un estil personal i propi, un programa dedicat a les sardanes des de fa prop de 30 anys. Un programa que tornarà a la ràdio pels volts de les Festes de Nadal. Fenoll va arribar a la ràdio casi per obligació familiar, com ho explicava al programa PLF en Xarxa aquesta setmana.

Durant tot el diumenge estarà prohibit estacionar i circular al voltant la plaça del Fòrum Palatiolo fins la finalització de la trobada sardanista.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics