Diumenge es fa el 2n Aplec Maria Sabatera de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper diumenge la plaça del Fòrum Palatiolo tornarà a acollir l’aplec sardanista “Maria Sabatera” de PLF, en honor a la presentadora del programa El Despertar de PLF d’aquesta emissora, Maria Fenoll.

La principal novetat d’aquesta segona edició, es que la programació d’aquell dia preveu actuacions matí i tarda i comptarà amb un dinar popular al migdia.

D’aquesta manera la jornada començarà a les 11.30 h amb l’actuació de la Cobla Palafolls i la Cobla Agramunt que oferiran una audició de 9 sardanes.

Un cop acabada la primera part de l’aplec, cap a les dues del migdia es farà el dinar popular a càrrec de l’AMPA de l’Escola Municipal de Música i Dansa. Els tiquets es poden comprar a la Farmàcia Moner, la Papereria Colors i a la mateixa Escola Municipal de Música i Dansa. El dinar constarà d’una botifarrada popular acompanyada d’amanida, mongetes i patates, pa amb tomàquet, aigua, vi i postres. El preu del tiquet és de 10 euros.

A la tarda tornaran les sardanes de la mà de la Cobla Palafolls i la Cobla Sta. Maria de Blanes a partir de les 16 h, que oferiran 9 sardanes a la mateixa plaça del Fòrum Palatiolo.

L’Ajuntament, la Cobla de PLF i aquesta emissora van decidir l’any passat instaurar una jornada sardanista en homenatge a la Maria Fenoll, coneguda com a Maria Sabatera. Un homenatge que omple d’orgull i avergonyeix a pròpia protagonista.

Maria Fenoll ha estat la màxima impulsora de la sardana al nostre poble des dels micròfons de RP, des d’on presenta, amb un estil personal i propi, un programa dedicat a les sardanes des de fa prop de 30 anys. Un programa que tornarà a la ràdio pels volts de les Festes de Nadal. Fenoll va arribar a la ràdio casi per obligació familiar, com ho explicava al programa PLF en Xarxa aquesta setmana.

Durant tot el diumenge estarà prohibit estacionar i circular al voltant la plaça del Fòrum Palatiolo fins la finalització de la trobada sardanista.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics