Un ferit lleu després de bolcar el seu cotxe prop del camp de futbol de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al migdia un vehicle que circulava per la carretera que uneix PLF amb Tordera pel polígon d’en Puigverd va sortir de la via bolcant de forma espectacular prop del camp de futbol de la nostra vila.

Segons expliquen fonts policials, el vehicle circulava per aquesta via, quan va apartar-se a la dreta per deixar passar un altre vehicle que venia en direcció contrària. Llavors les rodes haurien sortit de la zona asfaltada i el conductor hauria perdut el control del vehicle, que va acabar bolcant al voral del propi camí.

IMG-20141023-WA0000-02

Segons sembla es tracta d’un conductor novell que no va poder controlar el vehicle, un 4×4 de grans dimensions, tot i que les mateixes fonts policials apunten que no circulava a gran velocitat.

El conductor va patir ferides lleus i va ser traslladat en ambulància a l’hospital de Calella.

El sinistre, que va obligar a tallar la carretera durant les tasques de recat i de retirada del vehicle, va mobilitzar a la Policia Local, a una ambulància del SEM i dues dotacions dels bombers, que es van encarregar de rescatar al ferit i de retirar el cotxe que va quedar bolcat al voral del vial.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics