El 4t CaniCross tindrà una 90a de participants

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge a les 10 del matí es donarà la sortida a la quarta edició del Canicross, una cursa en la que hi participen corredors amb el seu gos.

La cursa, organitzada pels Amics dels Animals de PLF, ha aconseguit de moment una 90a d’inscripcions, tot i que diumenge encara hi ha temps de formalitzar inscripcions una hora abans de l’inici de la carrera.

Qui vulgui participar, però no tingui gos, pot demanar-se un dels que estan acollits a la protectora palafollenca. De fet dels 90 participants de diumenge, una 20a aniran acompanyats de gossos de la gossera local.

El canicross local té un traçat de 8 km amb inici i final a la plaça de les Valls d’Ax. Des del centre del poble es pujarà al castell per la part del darrera i es baixarà per la ciutadella, combinant així camins asfaltats i de sorra.

Els tres primers participants masculins i els tres primers femenins tindran premi i a més es faran sortejos entre els participants de diferents objectes i regals.

Els diners de les inscripcions ajuden a l’entitat organitzadora a tirar endavant les activitats i les accions que duen a terme al nostre municipi on s’encarreguen de la recollida i la gestió d’adopcions dels animals abandonats o perduts a la nostra localitat.

El canicross s’organitza sempre en mesos on la calor o el fred no són molt intensos per així evitar que els animals i els corredors pateixin en excés. El primer es va organitzar el febrer de l’any passat i el segon al desembre. Aquest passat abril es va fer la 3a edició i la quarta serà aquest diumenge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics