Camacho diu que Mas està políticament mort i recorda que el PP sap treure les comunitats de la crisi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha assegurat aquest dissabte a Santa Susanna que el govern espanyol “no permetrà que s’enganyi els catalans amb un succedani de consulta” en referència al procés participatiu previst pel 9N.

La presidenta del PP ho ha dit durant l’acte d’inauguració del VII Campus de les Noves Generacions del partit que s’ha fet aquest cap de setmana a la població veïna de Sta Susanna. Camacho ha manifestat que el president de la Generalitat, Artur Mas, “sap que està mort políticament”i considera que la resta de partits sobiranistes volen salvar a Mas.

La líder del PP també va assegurar que el pitjor per a Catalunya seria una Catalunya governada per ERC.

Així, després de qualificar CiU com “el partit de la corrupció”, la líder dels populars catalans ha subratllat que ICV i ERC estan ara “aglutinats a defensar el president Mas, un president que considera un fracàs, que no ha governat ni ha gestionat”. Per tot plegat ha demanat que “Marxi a casa” i conclou que Mas hauria d’haver dimitit després d’haver perdut 12 diputats” en les últimes eleccions catalanes.

En aquest sentit, ha afegit que Catalunya no necessita eleccions anticipades, sinó “mesures que garanteixin l’economia, amb polítics del PP, dels que afirma que saben treure les comunitats autònomes de la crisi”.

La líder del PP Catalunya ha denunciat que es menteixi els catalans amb ‘l’Espanya ens roba’ i recorda els cassos que envolta la figura de l’expresident Pujol.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics