L’Amateur encadena la 8a victòria consecutiva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip entrenat per Josep Matas ‘Pai’ continua intractable i de moment només coneix la victòria en aquest inici de temporada. L’última al camp de Can Borell de Blanes on es van enfrontar, divendres, amb el Cuatro Vientos.

Els blanencs encaraven el partit amb baixes per lesió i sanció , però van aconseguir mantenir el marcador a 0 a la 1a meitat. A la represa, però, els palafollencs van aconseguir obrir la llauna al minut 50 amb una gran acció de Raúl, que després de superar dos defenses i el porter va donar el primer gol per al líder de la categoria.

Banqueta del PLF a Blanes, amb "Pei" al fons. Foto: Sergi Vargas/GolCat
Banqueta del PLF a Blanes, amb “Pei” al fons. Foto: Sergi Vargas/GolCat

Sense temps de refer-se, el Cuatro Vientos va rebre el 2n gol, obra de Jaume Parera que engaltava una canonada a llarga distància que posava la pilota entre el travesser i el porter, un golàs celebrat entre els palafollencs i el públic assistent al partit divendres al vespre.

El darrer gol dels visitants va ser al minut 72 a pilota aturada. Juanma Rodríguez va servir un córner molt tancat i Martí rematava al segon pal marcant el tercer gol del PLF, que manté el liderat sense haver perdut cap punt en els 8 partits jugats fins ara. La propera jornada jugaran al Municipal Lluis Moner contra la Unió Girona, 16s a la taula amb 6 derrotes i només 1 victòria.

El cadet no va poder aconseguir la seva primera victòria en el seu desplaçament a l’Escala. Els empordanesos es van imposar 2 a 0, amb dos gols a la segona part. 3a derrota de l’equip palafollenc que és 15è a la taula amb 0 punts. La propera setmana buscarà els primers punts contra el Llagostera, a casa. Els de la Selva són 8s amb 6 punts.

També suma per derrotes els seus partits fins ara és l’Aleví. L’última ensopegada ha estat aquest cap de setmana a Lloret, on jugaven contra la Blanc Blava, que es va imposar 4 a 1. El gol dels palafollencs el va fer Alan , i suposava l’empat a 1. Finalment els lloretencs es van imposar sentenciant als locals a la 14a plaça amb 3 derrotes. La propera setmana jugaran contra el Blanes B, actuals 7s classificats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics