URGENT

L’Ajuntament estudia la creació d’una línia de bus urbà l’any que ve

Compartiu aquesta història

Segons ha sabut aquesta emissora, el consistori ja té estudiada la possibilitat de crear en breu un servei de bus urbà que uniria els diferents barris amb el centre de PLF.

Ara per ara, la intenció del consistori seria fer una prova pilot per comprovar la viabilitat del projecte tant a nivell econòmic com de funcionament.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, confirma la noticia i explica que es tractaria d’un servei que donaria l’Ajuntament a través d’alguna empresa. El batlle explica el trajecte previst uniria els barris de Sta Maria, centre, St Lluís i St Genís en menys de 30 minuts i amb una gran regularitat. Aquest servei, podria absorbir l’actual servei de transport escolar.

L’alcalde confirma que la fase d’estudi està molt avançada i que la intenció del govern local és incloure una partida al pressupost de l’any que ve que possibiliti la creació d’aquest nou servei.

Seria el primer intent de creació d’un bus urbà a PLF després del fallit intent de PalafollsBus que unia el nostre poble amb altres localitats veïnes. Llavors les denuncies entre les empreses concessionàries de diferents rutes va fer inviable el servei. Una competència que també impedeix una altra reivindicació del consistori palafollenc.

Fa uns dies una delegació del consistori palafollenc es va reunir amb el de Blanes per intentar millorar el servei de transport que actualment uneix els hospitals de Blanes i Calella. L’alcalde de PLF demana que aquest bus, operat per l’empresa Barcelona Bus, pugui tenir parada en punts estratègics de la ciutat de la Selva; com l’estació, el polígon industrial o al centre. El problema és que el transport dins la població depèn de l’empresa de Transports Pujol, cosa que complica aquesta petició.

Agustí afirma que s’intentarà acostar posicions per tal de millorar aquesta línia de transport, impulsada des de la nostra vila ara fa uns anys per millorar la freqüència de pas entre aquests dos centres hospitalaris.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics