L’ANC engega avui la Giga Enquesta a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els voluntaris de l’entitat comencen avui a visitar casa per casa als palafollencs per fer la Giga Enquesta amb la que l’ANC vol conèixer com ha de ser una possible Catalunya Independent.

En les últimes setmanes s’han fet enquestes arreu del país, gràcies als voluntaris que s’han prestat per dur a terme aquest treball de camp amb la intenció d’arribar a cada llar catalana i copsar així quin és el país que es vol.

Aquesta enquesta consta de 6 preguntes amb 3 respostes possibles, algunes d’elles en clau econòmica o sobre els serveis públics. Ho explica Judit Caimel de l’ANC de PLF.

Al nostre municipi la Giga Enquesta es farà gràcies a la 15a de voluntaris que s’han apuntat prèviament i als que s’apuntaran ara, ja que encara hi ha temps per apuntar-se, dirigint-se directament al punt de trobada dels enquestadors. Segons les previsions de l’entitat, la 15a de voluntaris actuals són insuficients per arribar a tot el territori de PLF, pel que fan una crida a participar en aquesta enquesta.

A la nostra vila hi ha previstes dues jornades de giga enquesta. Una és aquesta tarda i l’altra la tarda de dilluns amb la previsió de poder visitar el màxim nombre de llars palafollenques i de tots els barris i urbanitzacions.

Els voluntaris aniran degudament identificats i els qui vulguin donar la seva opinió ho podran fer de forma anònima o bé identificant-se.

La giga Enquesta es fa arreu de Catalunya fins dies abans del 9N, data prevista per a la consulta o procés participatiu.

Aquesta acció és part de la campanya ARA ÉS L’HORA que compta amb més de 55.000 voluntaris arreu de Catalunya amb la voluntat de fer el porta a porta i escrutar com es vol una futura i possible Catalunya com a país independent.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics