URGENT

Nou curs de monitors per Nadal a PLF

Compartiu aquesta història

El local jove de Can Batlle tornarà a acollir un nou curs de formació adreçat a obtenir el títol de monitor en el lleure. Un curs que es farà del 20 de desembre al 5 de gener de 2015, excepte els dies de festa.

El curs va destinat a totes aquelles persones interessades en realitzar les tasques i les funcions que s’atribueixen al monitoratge d’infants i joves, ja sigui de forma voluntària en esplais o ludoteques o remunerada en casals d’estiu o colònies i menjadors escolars.

Impartit per l’Escola Lliure El Sol, el curs de monitor/a té com a principal objectiu preparar l’alumne per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades a nens i joves dels 3 i els 20 anys.

El curs té una durada total de 310 hores i s’estructura en dues etapes: Una primera de lectiva de 150 hores i formació presencial de 100 hores i 50 més a distància. La segona part correspon a una formació pràctica de 160 hores. Aquesta etapa es realitza mitjançant la realització de pràctiques formatives en un projecte en l’àmbit de l’educació en el lleure infantil i juvenil i sota la supervisió de professionals.

Si s’aproven les dues etapes del curs s’obté el carnet i el diploma de monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i que és necessari per treballar en aquest ambit.

El preu del curs és de 220 €, però els aturats tenen un descompte de 20€. Els empadronats a PLF pagaran 190 i si són a l’atur, hi haurà una reducció fins els 170€.

Les inscripcions es poden gestionar des del web de l’Ajuntament de PLF.

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics