Blanes mantindrà les ordenances municipals per a l’any que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

De fet, el govern municipal ha anunciat que no es portaran ni a ple, perque no hi ha cap mena de modificació i per tant continuen vigents les que hi havia fins ara.

Així L’equip de govern del PSC ha decidit que en el ple de demà (quan tocaria presentar-les) no hi portarà cap modificació, ni a l’alça ni a la baixa, dels impostos i taxes municipals

D’aquesta manera , el proper any no hi haurà ni una sola novetat en les ordenances fiscals de Blanes.

Això fa que la previsió d’ingressos per la partida d’impostos locals per a l’any que ve es mantindrà respecte l’exercici del 2014, cosa que influirà a l’hora d’elaborar els pressupostos municipals

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó ha destacat que la congelació d’ordenances, significa també que les bonificacions que es van introduir l’any passat “també es mantenen” intactes. És el cas de la reducció del 75% en la taxa d’obertura d’establiments per als aturats i del 50% per a la resta.

El PSC va aprovar l’any passat les ordenances amb CiU i PP, i els vots en contra d’ICV-EUiA i la regidora no adscrita, Lourdes Fàbrega.

D’altra banda, el ple de demà al vespre també aprovarà la creació del Consell Municipal de Turisme, òrgan que haurà de definir el futur desenvolupament turístic de la ciutat. La mesura arriba després de l’aprovació al juny d’una moció del PP que en demanava la seva creació, un cop desaparegut l’antic Patronat. El Consell aglutinarà els sectors turístics i polítics amb la previsió de reunir-se cada mes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics