Malgrat mostra amb orgull la seva caserna de policia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

IMG_0040-01

El sindicat de Policia Local d’UGT i l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya organitzen avui la 1a Jornada sobre equipaments policials de futur a Malgrat. La jornada té com a objectiu generar debat polític, professional i social sobre l’ús de determinats elements i eines policials.

Inaugurada a finals del 2009, la nova caserna de la policia de Malgrat està considerada com una de les millors de les que hi ha a Catalunya i per això s’ha optat per aquest municipi per fer aquestes jornades. Ho ha explicat Eugenio Zambrano, organitzador de la jornada i membre del sindicat policial de la UGT.

El cap de la policia local de Malgrat ha explicat que la comissaria del municipi compta amb seguretat interior i exterior, oficines d’atenció al ciutadà, sala de reconeixament de sospitosos, sala de custòdia de detinguts, galeries de tir, a banda dels espais propis dels agents com la sala de brifing o l’armer, reforçat amb formigó de seguretat o un armari informatitzat de claus.

La jornada reuneix un centenar d’alcaldes, regidors i caps de la Policia Local de tot Catalunya per tractar també sobre diferents aspectes com les eines policials o la coordinació dels cossos, entre d’altres factors que influeixen en la tasca de seguretat.

En aquest sentit s’ha posat de manifest que no tots els cossos tenen els mateixos recursos, tot i que s’han d’enfrontar a situacions similars. Zambrano denuncia aquesta desigualtat i considera que cal una reformulació del sistema de seguretat de Catalunya

La inauguració de la jornada ha comptat amb l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, el secretari general de l’UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, i el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, ja que el sindicat demana la implicació política per millorar la situació dels cossos locals de seguretat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics