URGENT

Música en directe al cementiri pel dia de Tots Sants

Compartiu aquesta història

 

S’acosta un nou dia dels difunts, jornada on tradicionalment es visita als familiars desapareguts als cementiris. A PLF el dia de tots sants es prepara amb un ampli horari d’obertura del cementiri i també amb la incorporació de música en directe en diferents espais de la instal•lació durant tot el dissabte.

Així l’escola municipal de música de PLF ha preparat actuacions a diferents racons del cementiri a càrrec de petites formacions musicals com duet de trompetes, trio de flautes, duet de saxos, grup de pianos o un reduït grup instrumental.

Oferiran un repertori variat des del cant dels ocells a música de cambra, com explica el director de la banda i responsable de l’escola de música de PLF, David Martínez.

Aquests grups tocaran en diferents franges horàries per amenitzar la jornada de difunts. Ho faran des de les 11 i fins a quarts de 2.

Els visitants del cementiri, a més, podran veure també una exposició gràfica del projecte d’ampliació del recinte que s’ha d’engegar en breu.

A través d’una empresa, que tindrà la concessió del cementiri, s’invertirà uns 100 mil per tal d’ampliar l’actual oferta de nínxols ja que l’actual recinte ha quedat petit.

L’ampliació dotaran al cementiri amb un primer mòdul de 54 nous nínxols dels 8 mòduls previstos en el projecte a llarg termini.

Simultàniament a aquesta construcció de nínxols l’Ajuntament s’encarregarà de crear l’enjardinament, els camins i escales necessàries per oferir un bon servei.

Per aquest dia de Tots Sants el cementiri tindrà un horari especial. Divendres i diumenge estarà obert al mati de 10 a 1 i de 4 a 6 a la tarda. El dia 1, dissabte, l’horari serà ininterromput de 10 del matí a 6 de la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics