URGENT

El blanenc Jaume Puig Agut finalista dels premis Just M. Casero

Compartiu aquesta història

Finalment el 34è Premi de Novel•la Curta Just M. Casero ha estat per l’escriptor barceloní Antoni Carrasco, autor de ‘La segona lluna’, una narració dividida en tres parts enllaçades, en què uns personatges s’enfronten a l’impacte de la malaltia en les seves vides. Segons el jurat, l’obra de Carrasco aborda “un dels temes més difícils d’escriure”, com és la mort d’una persona pròxima, “amb contenció i naturalitat, sense efectismes però amb efectivitat”. Com a guanyador, a banda d’un premi en metàl•lic de 2.000 euros i una escultura d’Alfons Mateu, Carrasco veurà publicada la seva novel•la per l’Editorial Empúries.

L’obra finalista ha estat ‘Germans’, escrita pel blanenc Jaume Puig.

D’aquesta manera repeteix com a finalista. L’any passat ho va ser per l’obra L’escala de l’evasió, i aquest any amb la novel•la Germans.

Segons el jurat, el text “desplega una estructura i un punt de vista molt ben pensats, de manera que de mica en mica es descobreix l’origen de tot”.

Com a finalista, Puig, que és advocat obté 600 euros i la Llibreria 22 de Girona, organitzadora del certamen, es reserva l’autorització i condicions per publicar l’obra durant un any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics