El Sots 21 de bàsquet aconsegueix la primera victòria contra l’Olot

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser dissabte al Palauet i de 9 punts; 72 a 63. Una victòria que arriba després de 6 derrotes consecutives i que ajuda a escalar posicions per anar sortint del pou de la taula. Ara l’equip és 11è, i la propera jornada descansarà ja que és l’únic equip que ha jugat tots els partits fins ara.

El sènior ha caigut a la pista del Farners per 64 a 47. 17 a baix pels palafollencs. És la 4a derrota de l’equip que de moment suma dues victòries en el que va de lliga, cosa que fa que siguin 13s a la taula. La propera jornada s’enfrontaran a casa contra el Campdevanol, que és 15è amb una victòria i un partit més que el PLF.

Ni el cadet masculí ni el femení han guanyat aquesta setmana. Els nois han caigut al Palauet contra el Vedruina Palamós per 43 a 64. Aquesta ha estat la 3a derrota de l’equip que buscarà la 3a victòria la propera jornada a la pista del Farners B, que encara no han guanyat cap partit en el que va de campionat.

Les noies han caigut a Fornells per 63 a 34. Derrota que iguala la seva trajectòria fins ara al campionat; 6 partits; 3 victòries i 3 derrotes. Ara són 7s i aquest cap de setmana jugaran al Palauet contra l’Amer, 14è a la taula sense haver sumat encara cap victòria a la lliga.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics