Óscar Bermán demana condemnes exempleritzants pels polítics corruptes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El popular, a través del seu web personal ha publicat un escrit en el que posa el crit al cel pel degoteig constant de casos de corrupció política i delictes fiscals. Uns casos que considera repugnants i que afirma que ocasionen desafecció, angoixa i fastig als ciutadans.

Bermán, que ha escrit l’article dies després de l’esclat del cas Púnica, no fa distinció i carrega fort també contra els casos de corrupció que sacsegen el seu partit i troba inconcebible la manca de polítics que s’avergonyeixin, confessin, dimiteixin o demanin perdó un cop són assenyalats com a corruptes.

Davant de la multiplicació de casos, el regidor palafollenc considera que cal treballa en un pacte anticorrupció i la creació d’un Jutjat Especial per a casos de corrupció amb jutges independents que actuïn ràpidament per esclarir els possibles casos de corrupció política.

De fet demana condemnes exemplaritzants i implacables pels qui han burlat la llei en benefici propi.

Bermán a més es mostra contrari als indults a corruptes, pel que demana que no se’n donin més i que s’anul•lin els ja donats. També demana que es revisi el nombre de polítics aforats d’Espanya.

Per tot plegat afirma que Espanya està malalta i contaminada per la corrupció activa i passiva.

El regidor palafollenc creu que aquests casos perjudiquen als polítics honestos que fan la seva tasca honrada i transparentment.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics