L’ANC acaba de fer la Gigaenquesta a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Han quedat lluny del seu objectiu d’arribar a totes les llars palafollenques, però els voluntaris de l’ANC han fet dues jornades d’enquestes qüestionant sobre com els agradaria una hipotètica Catalunya Independent.

La Gigaenquesta és una iniciativa que es fa arreu de Catalunya impulsada per l’ANC i per Omnium Cultural per tal de conèixer que és el que creuen els catalans sobre com ha de ser el possible país nou.

Aquesta enquesta consta de 6 preguntes amb 3 respostes possibles, algunes d’elles en clau econòmica i d’altres sobre els serveis públics.

Ahir RP va acompanyar a una de les parelles de voluntaris que van fer les últimes enquestes al centre de la població. A banda de les econòmiques i socials també es preguntava per la participació al procés participatiu de diumenge i sobre l’oficialitat del castellà.

Al nostre municipi la Giga Enquesta s’ha fet gràcies a la 15a de voluntaris que s’havien apuntat prèviament a través del web de la campanya Ara és Hora. Una xifra, però insuficient per poder arribar a enquestar tota la localitat, o almenys a diferents baris i urbanitzacions de PLF,com era la intenció inicial.

Aquests voluntaris han anat realitzant enquestes aleatòries en diferents llars del municipi amb l’objectiu de contribuir de forma decisiva a assolir la independència de Catalunya. A PLF s’han fet dues sessions de la Gigaenquesta una dimarts passat i una ahir a la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics