Els castellers de l’Alt Maresme coronen el seu primer 4 de 7

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els Maduixots, nom amb el que es coneix la colla de castellers de l’Alt Maresme, ja ho havien intentat a Mollet del Vallès, però no va poder ser.

Finalment han pogut coronar el seu primer castell de 7 pisos en una vetllada castellera a Mataró. Segons la colla, la determinació de la canalla al coronar-lo i el treball del tronc van permetre completar el castell sense que en cap moment perillés. Una vegada descarregat, l’eufòria es va desfermar a, ja que completaven la millor jornada de la colla fins el moment.

Aquesta és una nova fita de la colla, que tot just fa un any que es va posar en marxa aplegant a diferents persones de les poblacions de l’Alt Maresme. Així nombrosos palafollencs participen d’aquesta iniciativa que també compta amb gent de Calella, Tordera, Malgrat, Santa Susanna, Pineda. Però també d’altres localitats properes com Blanes i Sant Pol.

En aquest any, els castellers de l’Alt Maresme han fet exhibicions a totes les poblacions que representen, ja que es considera que la colla és de tot l’Alt Maresme. A PLF han actuat en diferents ocasions. La més important per la Festa Majori, però també a la Festa d’Aniversari de l’Esplai o en la rebuda als reis Mags d’aquest any.

A banda del 4d7 completats a la diada de Mataró, els Maduixots també van construir altres castells com un 7d6, un 2d6 i el pilar de 5.

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Capgrossos de Mataró, van fer la tercera millor actuació de la seva història completant el 4d9 amb folre, el 3d9 amb folre, estrenant el 3d8 amb agulla i descarregant també el pilar de 7 amb folre.

A la diada dels Capgrossos de Mataró Memorial Mariona Galindo també hi van participar els Castellers de Lleida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics