Malgrat inicia una campanya de recollida de productes d’higiene

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Entre dilluns i divendres de la propera setmana els alumnes de l’Escola Municipal d’Adults, de la Llar d’Infants Municipal Els Fesolets, i els centres públics Mare de Déu de Montserrat, Marià Cubí, Institut Ramon Turró i Darder, juntament amb els centres concertats Fonlladosa, Vedruna i Sant Pere Chanel podran participar en la campanya re recollida de productes d’higiene personal i de la llar organitzada per l’Ajuntament.

Uns productes que després es redistribuiran entre les famílies més desfavorides de la localitat, ja que la recollida de productes d’higiene és a benefici del Banc d’Aliments de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Tots els alumnes dels centres educatius de Malgrat podran portar tota classe de material higiènic com xampú, gel de dutxa o sabó per rentar plats entre d’altres.

En el cas malgratenc, i a diferència de PLF, no es recull aliments, sinó exclusivament aquest tipus de material personal i per a la llar.

Més endavant, ja al desembre, el consistori arrencarà una nova recollida. Serà la de joguines, i a benefici de Creu Roja. Com cada any es busquen joguines noves, no bèl·liques i no sexistes que després es repartiran aquestes festes entre els infants amb carències de la localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics