L’Amateur cedeix els primers punts després d’empatar contra el Blanes

Han hagut de passar 11 jornades per que el primer equip del PLF hagi cedit els primers punts després d’empatar a 1 contra el Blanes. Van ser els de la Selva els qui van avaçar-se al marcador i fins al minut 72 el líder no va aconseguir empatar gràcies al solitari gol de Pajuelo.

El PLF continua sent l’únic equip invicte de la seva competició, cosa que el fa situar-se líder amb 31 punts, a 3 de distància del 2n classificat.

El proper partit serà al camp del Maçanet que és 13è a la taula amb 10 punts.

Molt destacable el partit de l’Aleví d’aquest cap de setmana contra el Sils. Destacable per que va ser molt vibrant i canviant en el marcador. A la mitja hora, el Sils guanyava per 0-4. El PLF, lluny d’abaixar els braços, va aconseguir donar la volta al marcador amb 5 gols d’Alan, Marc, Romero, Moreno i Martínez.

El partit encara li quedaven 40 minuts, i els de la Selva van tornar a capgirar el marcador al seu favor. Amb un 5 a 6, el PLF va fer l’última estirada pe acabar marcant els dos últims gols que li acabarien donant la victòria definitiva. Van ser obra de Martínez i Romero, que acabaven signant una treballada victòria dels palafollencs per 7 a 6.

L’equip és 9à amb 7 punts i la propera jornada visitaran el camp del Vilobí, 12s amb un punt menys que els palafollencs.

Per últim ens fixem amb els cadets que van perdre contra el líder, El Ripollès per 0 a 4. Nova derrota de l’equip, la 6a. 0 punts pel cadet que després de jugar amb el líder se les haurà de veure amb el St Feliu, 3s a la taula amb 14 punts dels 18 possibles.