4 joves de Blanes i Lloret detinguts per robar perfums a la Junquera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El diumenge 9 de Novembre, els mossos van detenir a la població fronterera a 4 joves de nacionalitat romanesa, com a autors d’un doble robatori.

A quarts de tres de la tarda, una patrulla va anar fins a una perfumeria de la Jonquera, perquè el vigilant de seguretat havia descobert una lladre i la tenia retinguda.

La dona, de nacionalitat romanesa, havia robat una bossa de mà de la perfumeria i s’havia dedicat a omplir-la de perfums. En total, els que hi duia a dins estaven valorats en 630 euros. La seva intenció era marxar de la botiga amb tot aquell botí, però el personal de seguretat la va descobrir abans que pogués sortir .

Quan la patrulla va arribar a lloc, van veure que la dona no portava cap mena de documentació al damunt. Per això, la van traslladar a comissaria per identificar-la. Com que els encarregats del local van recuperar tots els perfums, van decidir no interposar denúncia, pel que els Mossos d’Esquadra la van deixar marxar després d’identificar-la.

Poca estona més tard, però, la van tornar a detenir.

Una hora més tard del primer avís, els agents van rebre l’alerta d’un altre robatori en una altra perfumeria.

Els agents van començar a fer recerca i van localitzar la sospitosa poc després. Es tractava de la mateixa dona retinguda minuts abans. La dona anava dins un cotxe en companyia de tres joves més (una noia i dos nois). Els Mossos d’Esquadra els van identificar a tots i, quan van escorcollar el vehicle, a dins hi van descobrir dues bosses amb perfums valorats en 1.800 euros.

A més, al cotxe també hi van trobar eines de les que es fan servir per trencar les alarmes de les caixes de perfums. Per tot plegat, els mossos van detenir el grup per un delicte de furt. Els quatre joves, tots de nacionalitat romanesa, tenen entre 22 i 35 anys i viuen entre Lloret i Blanes. Després de passar a disposició als jutjats de Figueres, han quedat en llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics