URGENT

Roben el cablejat de la il•luminació del camí de la passera a St Lluís

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de PLF va finalitzar fa unes setmanes la il.luminació del tram final de la passera que uneix el barri de St Lluís amb el centre de la població. Es tracta del tram que uneix la passarel.la amb la zona habitada del barri que fins ara estava a les fosques.

Dimarts d’aquesta setmana, però, i aprofitant que aquesta il.luminació es troba en una zona deshabitada uns desconeguts es van endur els 200m de cablejat de coure que alimentaven els fenals.

Un cop descobert el robatori, el consistori va reposar el cablejat sostret amb la màxima celeritat per garantir el funcionament de la il.luminació ara que amb el canvi d’hora es fa fosc més aviat.

Una reposició que, sumada a la mà d’obra dels professionals, ascendeix a uns 3.000€, segons fonts consultades per aquesta emissora.

D’aquesta manera el sistema ja torna a funcionar i s’han pres algunes mesures per evitar que es pugui sostreure de nou el cablejat d’aquesta zona.

Tot i que ara feia temps que el sistema públic d’il•luminació no patia robatoris, la veritat és que en els últims anys han estat nombroses les incidències.

A PLF han robat cablejat del camí d’entrada a St Genís, tot el sistema elèctric del camp de futbol municipal, part del l’enllumenat de la zona dels pisos de protecció oficial (prop de la biblioteca) o al polígon industrial de Can Baltasar, a peu de la carretera.

Totes aquestes sostraccions són un mal de cap per a l’Ajuntament, que a d’atendre ràpidament els problemes que generen aquests robatoris. A més ha de reposar el cablejat de coure, cosa que de moment, ha suposat una factura superior als 15 mil€ a les arques municipals en els últims anys, sense comptar amb el cost dels treballadors de la brigada municipal.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics