Troben sa i estalvi l’home desaparegut a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat Protecció Civil, el veí de Lloret desaparegut des de dimecres, Joan Pujadas, de 51 anys, ha estat trobat sa i estalvi aquest dijous a la tarda.

L’home va sortir al matí de casa però no va arribar al seu lloc de treball de la mateixa localitat.

Des del mateix matí un dispositiu de Mossos d’Esquadra, Policia Local i Protecció Civil ha pentinat la zona de Roca Grossa, Canyelles i Fenals. La recerca s’ha centrat en el recorregut que cada dia feia a peu per anar a la feina i també a les zones que freqüentava en el seu temps lliure. Finalment ha estat trobat, tot i que no ha transcendit ni on es va localitzar ni les raons per les quals no va arribar al seu centre de treball dimecres al matí i ha estat desaparegut durant més de 24h.

L’avís als Mossos d’Esquadra el va donar la família cap a les onze del matí de dimecres.

Pujadas havia sortit de casa a dos quarts de vuit del matí per entrar a treballar a les vuit com feia cada dia. Però no va arribar al seu lloc de treball i això va alertar als seus companys de feina. El dispositiu de recerca es va centrar a la zona de Roca Grossa, l’indret per on passa cada dia quan va a peu a treballar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics