La fundació del Molí rep una subvenció per al seu projecte de “Cosir per Estrenar”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La fundació del Molí d’en Puigvert és una de les 6 beneficades pel programa d’ajudes i subvencions de Bankia que destina en total 76.500 €.

Aquests diners s’han de destinar a programes d’integració laboral, capacitació assessorament i orientació laboral per a persones en discapacitat.

L’entitat palafollenca destinarà els 9 mil € que rebrà a un projecte nou. Es tracta de Cosir i Estrenar, una idea que vol aprofitar la roba amb tares per a un nou producte. Unes caixes que inclouen les peces de roba amb tares i un kit per cosir. Ho explica Miquel Angel Ruiz Gerent de la Fundació Molí d’en Puigverd.

Aquest producte fa temps que funciona i davant de l’exit es vol ampliar la zona de manipulació i la creació d’un espai web on vendre també aquestes capses de manera global.

D’altra banda, a tot Espanya hi ha una 40a d’ONG que es veuran beneficiades d’aquestes ajudes de Bankia, de les quals hi ha aquestes 6 a Catalunya. A banda de l’entitat palafollenca, també hi ha una altra entitat de la comarca. Es tracta de la Fundació Privada El Maresme, però també han rebut diners la Fundació La fageda, o la Fundació Baix Montseny de St Celoni.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics