URGENT

Encara no hi ha candidats a PLF per a les eleccions municipals

Compartiu aquesta història

Falta just mig any per les properes eleccions municipals, previstes pel final de maig de l’any que ve, i encara cap partit de PLF ha oficialitzat els seus caps de llista.

El PSC manté la incògnita sobre si Valentí Agustí tornarà a presentar-se a la reelecció. Cert és que ell ha dit en alguna entrevista que el més segur és que deixaria la política activa després de 32 anys a l’alcaldia, però mai s’ha tancat la porta a tornar a encapçalar la llista dels socialistes palafollencs per 9a vegada consecutiva.

El PP tampoc ha anunciat qui serà el cap de llista a la nostra vila. La segona força local, però, continua treballant en l’elaboració del seu programa amb Óscar Bermán al capdavant. Bermán és cap de llista de la formació a PLF des de fa 18 anys i s’ha presentat a les últimes 5 eleccions com a candidat popular, i tot sembla indicar que podria repetir un cop més com a cap de llista.

Esquerra Republicana tampoc no ha escollit encara el que serà l’alcaldable de la formació, que aspira a millorar els resultats a PLF després que fos una de les formacions més ben parades dels últims comicis electorals. Francesc Alemany va ser llavors el cap de llista, i no sembla que hi hagi d’haver canvis de cara al mes de maig, tot i que encara no es sap qui serà el cap de llista.

On si sembla segur que hi haurà canvis és a CiU. La patacada electoral de fa 4 anys obliga a fer net i canviar la llista. Els nacionalistes canvien de cap de llista en cada cita electoral, tot i que Joan Gallart, l’actual portaveu, ha repetit de forma intercalada. La formació, però, encarta no ha fet públic el relleu de Gallart com a alcaldable nacionalista.

Qui sembla clar que repetirà serà Juan Andrés Osorio com a cap de llista d’ICV-EUiA. De moment l’assemblea dels comunistes ja l’ha proposat com a candidat i només falta que l’altre soci, iniciativa, s’avingui a la proposta, cosa que podria passar en les properes setmanes.

Tampoc es descarta que altres formacions emergents al nostre municipi puguin presentar candidatures, com ara Ciutadans o Podem, que just aquest diumenge celebrava una altra assemblea per escollir els responsables locals.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics