Malgrat s’il•luminarà de Nadal amb la mateixa empresa que ho fa BCN

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana han començat els treballs per col•locar l’enllumenat nadalenc a la població veïna. Enguany el municipi ha destinat 30 mil € per llogar els llums de Nadal a una empresa. Segons apunta el consistori, l’empresa triada és la mateixa que s’encarrega de vestir els carrers de grans ciutats com Barcelona, Madrid o Còrdova.

L’any passat el cost de la instal•lació dels llums va ser d’uns 23.000 euros, dels quals gran part van ser per col•locar fixacions per poder penjar els llums. Amb aquest elements ja disponibles, enguany, es destinaran 30.000 euros al lloguer de llums de Nadal, que seran diferents, i es col•locaran a nous indrets del poble.

Segons explica l’Ajuntament de Malgrat, entre les novetats contractades d’enguany hi ha la instal•lació de dos arbres ametllers a la plaça de l’Església i a la propera de Josep Anselm Clavé. Es tracta de dos arbres de 6 metres d’alçada amb una copa de més de 4 metres que s’il•lumina. A la plaça de l’Església també s’han penjat en un fanal dues jardineres amb ponsèties fetes de llum.

A més, tres rotondes del municipi lluiran unes fonts de llum de 4 metres d’alçada i a la façana de l’Església es col•locarà un pessebre per primera vegada.

A banda d’aquestes instal.lacions , aquesta empresa també col•loca llums nadalencs als principals carrers del centre com als carrers Desclapers, Mar, Ramon Turró, Carme, avinguda Mediterrània, Girona i passada entre d’altres.

També s’il•lumina com sempre el Parc Francesc Macià, la plaça de les Mines de Can Palomeres, la rotonda de Can Viader, les Peixateries Velles i l’Ajuntament.

Els llums de Nadal estaran enceses un total de 168 hores, entre el dissabte dia 29, quan es farà l’encesa, fins el dia de reis del proper any.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics