L’amateur guanya còmodament per 3 a 0

Nova victòria al sac de l’equip local que continua sent l’únic de la seva competició que encara no ha perdut en aquest campionat. Només ha cedit un empat en els 13 partits jugats fins ara.

L’ultima víctima dels palafollencs ha estat el Vilartagues, que va marxar del municipal de PLF amb 3 gols en contra. Tot i el resultat, els tres gols van arribar a la segona part, els dos primers de Loren, als minuts 50 i 55 i el tercer de Parera al 63. Loren és el màxim anotador de l’equip amb 9 gols en el que va de lliga.

Ara els palafollencs són 1r amb 37 punts a 6 del segon, l’Anglès, que en té 31 i que serà el proper rival dels palafollencs. Si guanyen els palafollencs aconseguirien obrir una distància de 9 punts al capdavant de la lliga.

El cadet no va poder fer res per guanyar el Lloret al municipal. Al final 1 a 6 pels de la Selva que van atropellar als locals. Al descans el Lloret ja guanyava per 0 a 4. El gol palafollenc el va marcar Ayoub just a la repressa, al minut 47, el que suposava el 1 a 4.

El cadet és penúltim amb 0 punts i la propera jornada jugarà contra el Llança, 5è a la taula amb 5 victòries.

Apassionant el partit de l’Aleví d’aquesta setmana. Tot i la derrota dels palafollencs, el partit va ser trepidant, sobretot els primers 60 minuts amb continues alternances en el marcador. Ho demostra el resultat final; 5 a 6 en favor del Lloret.

Aitor va marcar el primer gol del PLF per neutralitzar el primer del Lloret al minut 22. 7 minuts més tard, Aitor va tornar a empatar el partit a 2. Seijas va aconseguir el 3 a 2. Després el Lloret va remuntar fins el 3 a 5. Romero de penal va retallar distàncies  i Seijas va marcar el seu segon gol al minut 59 i que tancava el marcador final de 5 a 6. Una derrota que deixa el PLF a la 13a plaça del campionat, lluny del líder, el Cristianenc, que precisament serà el proper rival dels palafollencs.