La biblioteca de PLF batega per la Marató de TV3

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dia 14, la televisió catalana tornarà a organitzar la cita solidària per excel•lència. Una cita que va més enllà del programa de tv i que aconsegueix mobilitzar gran part del país a través de les activitats organitzades pel teixit associatiu de Catalunya.

Milers d’activitats s’organitzen al voltant de la iniciativa de la Marató. Enguany a aquesta llarga llista d’entitats se li sumaran les biblioteques de la comarca del Maresme que des d’aquesta setmana i fins el dia de la Marató organitzen la campanya : Fes que la biblioteca Bategui.

Amb aquesta lema es convida als visitants d’aquests equipaments a escriure un desig en un post-it en forma de cor i penjar-lo en un gran cor que es troba als vestíbuls de les biblioteques maresmenques.

No en va la Marató de TV3 d’enguany es destina a recollir fons per la investigació de les malalties del cor

Per cada desig penjat caldrà fer un donatiu econòmic en unes urnes situades just al costat. Uns diners que es destinaran integrament a la causa de la Marató.

A més cada biblioteca ha adaptat la campanya a la seva manera. La biblioteca Enric Miralles de PLF, per exemple, a banda de fer donatius i poder penjar un desig, també ven llibres i paquets de 3 revistes a un preu d’1€, que es diposita també a la guardiola de la Marató. Ho ha explicat el director de la biblioteca, Josep Maria Simó.

Fes que la biblioteca bategui va comença a mitjans de novembre i s’allargarà fins el dia de la Marató. Diu Simó que de moment estan contents de la resposta dels visitants de la biblioteca que col•laboren amb la causa i compren molts llibres a 1€.

Les biblioteques cada any organitzen diferents accions per col•laborar amb la causa de la Marató de la tv catalana que al nostre municipi aplega altres activitats, la majoria el mateix dia del programa solidari, que enguany serà el diumenge dia 14.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics