URGENT

Últimes places pel curs de monitors de Nadal

Compartiu aquesta història

Com cada desembre, el nostre municipi organitza engunay un nou curs de monitors d’educació en el lleure. El curs aprofita l’aturada de Nadal per realitzar la part teòrica de forma intensiva.

Ara com ara hi ha una 20a de persones inscrites, pel que encara en queden un parell abans de penjar el cartell de complet en aquesta edició.

Ho ha explicat el tècnic de Joventut de PLF, Albert Muñoz.

Impartit per l’Escola Lliure El Sol, el curs de monitor té com a principal objectiu preparar l’alumne per intervenir en les diferents activitats de lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d aquest tipus d’activitats educatives per a nens i joves.

El curs té una durada total de 310 hores i s’estructura en dues etapes: Una primera teòrica de 150 hores i una segona de pràctica de 160 hores.

A banda de les classes presencials a Can Batlle, el curs inclou una part lectiva que es fa a distància i unes pràctiques que es poden fer també a les nostre població.

Si s’aprova la formació s’obté el carnet i el diploma de monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i que és necessari per treballar en aquest àmbit.

El preu del curs és de 220 €, però els aturats tenen un descompte de 20€. Els empadronats a PLF pagaran 190 i si són a l’atur, hi haurà una reducció de 20€ més.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics