URGENT

La protectora d’animals de PLF busca 800€ per operar un gat abandonat

Compartiu aquesta història

 

L’entitat ha obert una compte de micromecenatge per tal d’aconseguir donacions que permetin recollir els 800€ que es necessiten per operar la Mimi, un gat acollit al centre d’atenció d’animals de PLF.

La Mimi va arribar a la protectora en mans d’un veí de Tordera, que la va trobar amb signes evidents d’abandó i amb una de les seves potes davanteres penjant.

Només baixar el cotxe que la transportava va fugir i es va amagar pels voltants del refugi de l’entitat a tocar del Molí d’en Puigverd. Finalment l’equip de la protectora va posar atrapar-la i dur-la al veterinari on una radiografia va demostrar que té la pota trencada, i que necessita una operació urgent.

Una intervenció quirúrgica que pot oscil.lar segons la gravetat de la fractura, ja que caldrà valorar la sensibilitat i les possibilitats, ja que fins que no es faci la incisió no se sabrà exactament què caldrà fer, ja que segons el veterinari, tot depèn de l’antiguitat de la fractura.

La protectora d’animals creu que la Mimi té uns 8 mesos i que ha estat abandonada, ja que s’observen signes d’haver portat collaret.

L’entitat ha decidit obrir una iniciativa a internet per trobar el finançament necessari per dur a terme aquesta costosa operació per aconseguir que la Mimi deixi de patir i pugui recuperar una vida normal.

L’entitat explica que amb la crisi han baixat les aportacions dels socis, i també la col•laboració de padrins u seguidors, pel que les factures del veterinari s’acumulen, per això han obert aquesta pàgina a la plataforma elmeugradesorra.org.

En dos dies l’entitat ja ha recollit la meitat dels 800€ que necessita per dur a terme l’operació de la Mimi. Tothom que ho vulgui hi pot col.laborar fent aportacions de qualsevol quantia.

Al web de RP hi trobareu l’enllaç per col.laborar

 

http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/5154/ajuda-per-la-mimi/#.VH89kRlqq7N.facebook

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics