PLF incorpora 2 treballadors gràcies a un programa impulsat pel CCM

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

30 persones s’acaben d’incorporar al món laboral gràcies al “Programa Treball i Formació per a persones aturades perceptores de la renda mínima d’inserció i no perceptores de cap prestació”. Aquest programa, gestionat pel Consell Comarcal, està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i per fons provinents de l’Estat i del Fons Social Europeu.

Aquesta 30a de persones ja han signat el contracte que els permet tenir treball fins el 28 de maig de l’any que ve.

Tot i estar contractades pel Consell Comarcal, treballaran a 17 ajuntaments del Maresme on desenvoluparan diferents tasques, ja sigui d’auxiliar administratiu o bé de suport a les brigades municipals, com ara a les àrees de jardineria, manteniment, arranjaments o pintura. PLF està entre els municipis que rebran a persones contractades a partir d’aquest programa, però també hi ha Pineda o St Pol.

A l’Ajuntament de PLF s’han incorporat 2 persones gràcies a aquest programa que realitzaran tasques de peons forestals durant 6 mesos. En aquest temps s’encarregaran de l’adequació dels espais forestals i de la vigia d’aquestes zones del municipi.

Comptant aquest darrer programa, el CCM ha dut a terme aquest any la contractació de 64 persones en situació d’atur. A finals de juliol es va iniciar un altre Programa de Treball i Formació adreçat en aquest cas a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció mitjançant el qual es va contractar 34 persones que estaran treballant fins al febrer del 2015.

Aquests dos programes volen, per una banda oferir una contractació i una experiència laboral a les persones aturades i per l’altra una formació que ajudi a augmentar la seva qualificació, millorant la seva ocupabilitat i inserció laboral després d’acabar el seu contracte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics