La Travessia a Catalunya nedant passa per l’Alt Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una 30a de nedadors han desafiat a les gèlides temperatures d’ahir i han participat d’una nova etapa de la Travessia de Catalunya nedant que ahir va passar per Malgrat.

Es tracta d’una travessia que, etapa per etapa, recorre tota la costa catalana de punta a punta

Tot va començar amb un grup d’amics a Badalona que feien sortides nedant i es van proposar nedar tot el litoral català per etapes. Tot i que originàriament era una proposta sorgida d’una colla d’amics, tothom hi pot participar en qualsevol de les seves etapa.

10446224_874231712622272_46
travessia a la Pilona, Foto: Facebook

En total, els més valents hauran nedat 462 kilòmetres en un total de 79 etapes, amb una mitjana de 5.8 km per etapa.

Les sortides sempre es programen segons les condicions meteorològiques i marítimes del cap de setmana i es convoquen a través d’una pàgina de Facebook.

Ahir es va fer l’etapa que travessava Malgrat de fins arribar a la platja de s’Abanell de Blanes, amb un total de 5 km. De fet la travessa començava acostant-se fins la Pilona, des d’on van enfilar fins la Punta de la Tordera. La d’ahir arriba després que a finals de novembre es fes l’etapa entre Pineda i Malgrat, amb un total de 4.5 km.

Aquesta travessa nedant compta amb voluntaris i també serveis d’emergència activats i barques de suport.

Aquestes travesses són obertes a tothom que hi vulguin participar. De fet ja està oberta la inscripció per l’última etapa que es farà aquest any i que cobrirà la població de Blanes. Una etapa especial ja que es nedarà alhora que es protestarà pacíficament en contra de les prospeccions petrolíferes. Serà el dia 21, amb 3 km de recorregut, des de s’Abanell i fins a la platja del centre i els qui vulguin anar-hi hauran de pagar els 22.5€ que costa la inscripció.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics