Malgrat debat avui els pressupostos municipals per l’any que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre el consistori malgratenc té sessió plenària ordinària, l’última de l’any que ha de servir per debatre el pressupost municipi pel proper any.

Actualment el consistori està funcionant amb un pressupost prorrogat, ja que l’oposició, que suma majoria, va tombar la proposta que va presentar el govern, obligant així a adoptar l’últim pressupost aprovat.

De tota manera, no es pot prorrogar dues vegades el mateix pressupost, pel que si la proposta del govern malgratenc no prospera avui, es podrà aprovar per junta de govern local, sense necessitat de tornar a passar pel ple local.

A banda dels pressupost i de la resta de punts qui hi van associats com la plantilla del consistori per l’any que ve, el ple de Malgrat té altres punts. Destaquen les mocions que presenten els grups de l’oposició centrades en la consulta del 9N.

ERC i CiU proposaran en dues mocions diferents, que els regidors malgratencs s’autoinculpin per la realització de la consulta de fa un mes. Iniciativa per la seva banda presenta una moció relativa la querella presentada per la fiscalia general de l’Estat contra els president i altres membres del govern de la Generalitat de Catalunya.

Esquerra també demana en una moció la llicència esportiva espanyola única.

El ple d’avui, amb 11 punts a l’ordre del dia, començarà a les 7 de la tarda a la sala d’actes del consistori

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics