URGENT

L’Ajuntament de Malgrat remodela el seu web i incorpora un espai de transparència

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la versió renovada de la plana web del consistori que aposta per un format més actual, accessible i proper al ciutadà. Una de les grans apostes d’aquest canvi és oferir als ciutadans tota la informació sobre la gestió municipal, que es pot consultar a l’apartat de Transparència. I és que el mateix dia que el govern espanyol posava en marxa un web amb informació general de l’administració central, com sous públics o subvencions, l’Ajuntament de Malgrat ha posat en marxa un web similar, però de la informació local.

Aquest nou apartat s’inclou els sous dels responsables polítics i dels alts càrrecs de l’Ajuntament. Així sabem que els regidors malgratencs costen a les arques municipals prop de 350 mil € l’any, i que qui més cobra és l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, amb un cost de 70 mil € anuals, seguit per dos regidors socialistes que costen 40 mil€.

 

Cost total de cada regidor municipal (font: ajmalgrat.cat)

A més es pot consultar l’organigrama complet del consistori, l’evolució del deute i dels pressupostos i una descripció de les subvencions que es donen des del consistori on es destaca que el consistori destina el mateix, uns 54 mil €, en subvencions a tercers en esports que en acció social.

Més enllà d’aquest apartat, el nou web compta amb una estètica neta, clara i entenedora, adaptada a les noves necessitats dels ciutadans, lluny del disseny vigent fins ara.

Des de la plana principal es dóna accés a tots els perfils de l’Ajuntament a les principals xarxes socials i la possibilitat de compartir els continguts. Una altra de les novetats és que permet incorporar vídeos. A més, l’agenda d’activitats de Malgrat és més visual i atractiva que fins ara.

A banda de poder fer tràmits en línia i l’accés al taulell d’anuncis, el nou web també inclou el currículum dels càrrecs electes, i incorpora el castellà i l’anglès com a idiomes de consulta.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics