Conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament per rebre 180 mil€ per actuacions al castell

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

No es tracta de cap subvenció nova sinó dels diners que l’Ajuntament fa anys que espera i que provenen de les obres de prolongació de l’autopista entre PLF i Tordera.

Acesa, l’empresa concessionària de la via i que va fer les obres, ha d’aportar un 1% del cost dels treballs que es destinaran a actuacions culturals. Així a PLF li pertoquen uns 180 mil € que el consistori dedicarà a fer actuacions al castell. En concret es vol millorar els accessos i arreglar el pati d’armes de la fortalesa.

Acesa fa anys que va pagar aquest import a la Generalitat, que feia de mitjancera, però els diners encara no han arribat al nostre poble.

Ara el conseller de Territori de Sostenibilitat, Santi Vila, i l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, han signat un conveni per transferir aquests diners al consistori.

Aquest conveni serà un dels punts del ple municipal d’aquest vespre a l’Ajuntament de PLF.

Un ple amb un total de 10 punts, on a banda d’aquest conveni també es tractarà la modificació de l’ordenança sobre les condicions de les voreres i els guals.

El ple és ordinari i acabarà amb els precs i preguntes primer dels regidors i després del públic assistent a la sala de plens.

La sessió començarà a les 8 del vespre i serà transmesa en directe per aquesta emissora.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics