PLF es bolca altre cop amb la Marató de TV3

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi tornarà a mostrar la seva cara més solidària aquest diumenge. Ho farà a través de les diferents activitats que s’han organitzat a PLF al voltant de la Marató de TV3 que aquest any vol recollir fons per la investigació de les malalties del cor.

Un any més diferents entitats han muntat les seves activitats on, directe o indirectament, es recolliran diners per la causa de la iniciativa de la tv catalana.

Així diumenge de bon matí es farà una nova edició de la TotCanvi, l’única que no es fa en dissabte, precisament per coincidir amb la Marató de TV3. Totes les parades que es munten a la fira han d’abonar 3€ que habitualment es destinen a PLF solidari, però que en l’edició del desembre es destinen a la marató. Ho ha explicat Francesc Tresserres de l’ACEP.

A mig matí l’Ampa de l’escola Municipal de Música i Dansa prepararà una xocolatada solidària. Així tothom que vulgui xocolata desfeta amb coca casolana podrà prendre’n tot dipositant la voluntat en una guardiola. Uns diners que integrament s’aportaran a la Marató.

Paral•lelament a la fira, el Casal de l’Home torna a preparar el Vermut Solidari, que permet assaborir un complet vermut de diumenge a un preu mòdic que es destina a la causa solidària.

Aquestes tres activitats es faran a la plaça del Fòrum Palatiolo, que estarà tancada al trànsit el matí de diumenge.

Ja a la tarda,i al Cafè, la Puput organitza la tradicional Quina de Nadal. Un parell de tirades de la quina estaran destinades a la Marató de la tv catalana. Seran a més tirades un preu especial per la causa solidària. La Quina fa anys que es fa a PLF i diu David Alenyà de la Puput, l’organitzadora de l’activitat, que la Quina de PLF fa molta patxoca.

Ja fa uns anys que les entitats del nostre municipi aposten per organitzar diferents activitats lúdiques que ajudin a recollir fons per la causa solidària que cada any organitza la tv catalana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics