Lloret es bolca en ajudar a un nen amb una malaltia rara

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Aran farà aquest divendres 7 mesos. Des de en fa 3 està diagnosticat d’atròfia muscular espinal, una malaltia de les denominades rares i que afecta la medul•la espinal i els nervis i provoca que els infants perdin força muscular.

Aquesta malaltia degenerativa és poc comuna i sense ni cura ni tractament. Per això, l’esperança de vida dels infants que la pateixen és d’entre un i dos anys.

Tot i això, la família es manté forta i amb ànims. Per això, aquest dissabte, amb l’ajuda de diversos amics íntims i entitats de Lloret, han organitzat una jornada solidària a la Plaça Torrent d’aquesta localitat selvatana.

Es faran diferents activitats lúdiques amb la intenció de recollir diners per ajudar a la investigació. Així hi haurà des de tallers de castellers, passant per actuacions musicals, inflables, trucs de màgia, tallers de ceràmica o una botifarrada.

L’elecció del dia no és casual ja que a diferents punts d’Espanya s’han programat enlairaments de globus de color verd, per mostrar el suport als malalts que pateixen aquesta malaltia que també té l’Aran

Tot el que es reculli a la jornada de Lloret es destinaran a l’àrea de neuropediatria de l’Hospital de Sant Joan de Déu que investiga aquesta malaltia.

La família ha agraït de tot cor la col•laboració i ajuda que han rebut per part de veïns, amics, entitats i associacions de que s’han bolcat amb la causa.

La causa ha mobilitzat tanta gent que la família té previst organitzar més actes similars gràcies a les diverses associacions que s’han posat en contacte amb ells per programar curses, i d’altres activitats. Per exemple i segons recull el Diari de Girona, la tradicional Cursa de Sant Silvestre de Nadal de Lloret de Mar estarà destinada a l’Aran Molina i la investigació de la malaltia que pateix.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics