Les escoles ultimen els preparatius del Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

D’aquí a una setmana, el dia 23, els alumnes començaran les vacances de Nadal. Abans, però, hauran fet diferents activitats relacionades amb aquestes festes.

Al Ceip Mas Prats aprofitaran aquest final de setmana per fer els tradicionals Festivals de Nadal. Seràn dijous i divendres al gimnàs del centre i obert a tothom. El proper dilluns es farà cagar el tió i dimarts, abans de tancar per vacances el centre rebrà la visita dels patges reials. Ho explica Rebeca Gómez, la directora del centre.

El Mas Prats a més també compta amb actuacions que fan els pares , que també ajuden a la decoració nadalenca.

Just al davant, a Les Ferreries, esperaran a la propera setmana per fer el gruix de les activitats. Dilluns i dimarts es faran els festivals amb els alumnes a l’interior del centre. L’últim dia, com ja és tradició, es farà la Fira Solidària en la que s’intercanvien aliments per manualitats dels alumnes. Uns aliments que es destinen a la campanya de recollida d’aliments de l’Ajuntament. Ho diu la secretària del centre, Núria Vidal.

Els més petits de tots, a la llar d’infants, també es viuen les festes. El tió va arribar la setmana passada i cada dia, amb l’ajuda dels pares, se li dóna de menjar. Uns aliments que els propis infants tasten, per tal de conèixer altres aliments com fruites del temps. Una de les educadores de la llar,, la Montse Torrevedella, explica que si el tió s’ho menja, els infants també ho volen tastar i així coneixen nous aliments.

El casal d’avis del centre acollirà dilluns el Festival de Nadal dels alumnes de l’escola de Música i Dansa. Uns alumnes que aquests dies ofereixen les audicions nadalenques també al casal de l’avi i el dia 23, la banda municipal farà la cercavila de nadales pel municipi a partir de les 19 de la tarda. Una cercavila que acabarà al casal d’avis amb un actuació amb les corals infantil i Palatiolo.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics