Troben les restes del noi desaparegut fa 4 anys a Blanes mentre feia una ruta en bicicleta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un pescador ha trobat enganxat a la xarxa prop de la desembocadura del Tordera part d’un cadàver, amb trossos de roba i documentació corresponent a Dani Rodao, el jove de 26 anys de Canet va desaparèixer el febrer del 2010 mentre feia una ruta en bicicleta per la Costa Brava.

El pescador va portar la troballa a la comissaria dels Mossos, que s’han fet càrrec de la investigació i han traslladat les restes humanes a l’institut de medecina legal perquè els forenses facin les anàlisis pertinents per certificar a través de l’ADN, si és possible, la identitat de la víctima. Rodao, va sortir de Canet de Mar a finals de febrer per fer una ruta per la costa en direcció al nord, cap a la Costa Brava.

La seva primera parada va ser Tossa, on va fer nit en un hostal. El segon dia va anar a Blanes, on va quedar amb el seu tiet per prendre alguna cosa i dormir a casa seva. L’endemà va començar la ruta a les vuit del matí però ja se li va perdre la pista. Es va comprovar que el noi no va fer cap moviment als seus comptes bancaris després de la seva desaparició però si que se sospitava que podia haver marxat amb 2.000 euros a la butxaca.

L’únic que els rastrejadors van trobar va ser la seva bicicleta a la platja de s’Abanell de Blanes, sense la roda del davant, sense les alforges i amb indicis clars que hauria estat dins del mar. Però tot i que durant dies es va rastrejar el mar i els penya-segats de la zona no es va trobar cap rastre del noi. Els familiars van demanar que s’investigués unes trucades anònimes que rebien, algunes des de Letònia, però el jutjat va denegar la investigació al•legant que podia atemptar contra la intimitat de Daniel Rodao en el cas que hagués marxat voluntàriament.

 

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics