Detenen un veí de Sta Susanna acusat d’intentar robar a camions a l’autopista AP7

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’home, de 34 anys d’edat, ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra per un intent de robatori amb força a dos camions estacionats a l’autopista AP-7, al terme municipal d’Aiguaviva. Els fets es van produir la matinada del passat 2 de desembre durant un dispositiu policial preventiu de furts i robatoris muntat a les àrees de servei d’aquesta autopista.

Dues patrulles van observar sobre un quart de tres de la matinada que d’una àrea de servei de l’AP-7 sortien corrents dos homes de l’interior del remolc d’un camió. Els agents van aconseguir interceptar un d’ells. Aquest home portava un cúter i les claus d’un vehicle que estava estacionat a la zona. A l’interior del cotxe van trobar tisores, tenalles i una escarpa, entre altres objectes. En una posterior comprovació, els agents van localitzar un segon camió amb la lona tallada i amb símptomes evidents de forçament.

Aquest home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb la temptativa de robatori als dos vehicles. El detingut, que tenia antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit. La policia ha informat que la investigació continua oberta i no descarta noves detencions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics