PLF estrenarà nou cicle musical l’any que ve amb Gerard Quintana, Joan Masdeu i Halldór Már

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 L’entitat Bang Cultura està acabant d’ultimar la seva nova proposta musical per a PLF. Es tracta d’un cicle de concerts íntims que es faran a cavall dels mesos de març i maig al teatre de PLF i que reunirà a noms importants de l’escena catalana amb joves promeses emergents.

El cicle, que s’anomenarà Singulars, està practicament tancat i Bang Cultura ja ha donat a conèixer dates i artistes. En destaca per sobre de tots l’actuació de l’exlíder dels Sopa de Cabra Gerard Quintana, que acompanyat per un guitarrista oferirà un recital íntim per iniciar el cicle el dia 21 de març. Un dels trets que busca el nou cicle musical és  que els artistes tocaran a peu de platea per ser més propers a l’espectador. Això farà que com a molt hi hagi un aforament de 200 persones als concerts. Xavier Sitjà és membre de Bang Cultura

El 4 d’abril, coincidint amb la Festa Major Petita,  actuarà Ian Sala i Illa Carolina, el 18 d’abril Albert Oliva i Joan Masdeu, líder de la banda Whiskins.

El cicle es tancarà el 2 de maig amb l’exconcursant del programa Número 1, Laia Vehí i Halldór Már, un cantant islandès que ha versionant a l’anglès clàssics de la música catalana com L’Estaca de Lluís Llach o Al Vent de Raimon.

Tots els concerts valdran 5€, excepte el de Gerard Quintana que en costarà 10. Uns diners que serviran per finançar el certamen, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Sitjà destaca la qualitat dels grups participants.

Les entrades es posaran a la venda a l’inici de l’any que ve i la intenció de Bang Cultura és poder fer els concerts al teatre de PLF. Si aquest equipament no està enllestit per la data dels concerts, les actuacions es traslladarien al Casal de l’Avi.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics