URGENT

Lloret serà la seu d’una trobada mundial de blocaires de viatges

Compartiu aquesta història

Serà del 30 d’abril al 2 de maig de l’any vinent, i comptarà amb la presència d’uns 800 blocaires de viatges, escriptors de mitjans virtuals i creadors de continguts, que es reuniran a Lloret per la celebració del congrés mundial de blocaires de viatges TBEX Costa Brava Catalunya, el més important del món.

El miler de participants en el certamen assistiran a conferències especialitzades sobre blocs de viatges i contribuiran a posicionar les destinacions turístiques catalanes als mitjans digitals d’arreu del món. Per tot plegat s’espera que es generi un impacte mínim de 200 milions d’impressions a Internet sobre aquesta trobada.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha acollit aquesta setmana la presentació de la segona edició del certamen que es farà a Catalunya després que es fes a Girona fa 2 anys. El congrés del TBEX és la trobada anual més popular dels blocaires, escriptors i creadors de nous continguts en mitjans de comunicació social de l’àmbit dels viatges i l’estil de vida. Actualment, compta amb 6.000 membres, i té per objectius mobilitzar i ajudar els blocaires de la promoció turística, revalorar i millorar el treball i la influència d’aquests, així com ajudar els professionals del sector i de l’àmbit de les relacions públiques a connectar amb els creadors de continguts adequats per beneficiar les seves marques i destinacions.

Aquest any, com a novetat, el certamen ha convidat a 50 escriptors de viatges d’una societat d’escriptors de viatges americans.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics