Imputen a un humorista de Blanes per “humiliar a les víctimes del Terrorisme”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Audiència Nacional ha imputat el director i presentador del programa de televisió Tuerka News, el blanenc Facu Diaz, pel gag “El PP se disuelve”, emès el 29 d’octubre de l’any passat a través del YouTube.

Díaz havia estat denunciat per l’organització ‘Dignidad y Justicia’ per un suposat delicte de “humiliació a víctimes de terrorisme”, si bé en el vídeo no es fa cap mena de referència a elles. En el gag, Diaz apareix encaputxat anunciant la dissolució del PP.

 

Ja en el seu moment, el vídeo va aixecar algunes cr´tiques i el mateix humorista assegurava que l’objectiu del gag no era ofendre a ningú i demanant disculpes a les possibles persones ofeses, però es qüestiona sobre els límits de l’humor.

Diaz carrega contra algunes entitats queb considera que no respecten les pròpies víctimes, tot i que en facin d’elles una marca registrada i els recorda que no tenen la potestat del dolor.

Es dóna el cas que La Tuerka TV, on es va ametre aquest gag, està vinculada al líder de Podemos Pablo Iglesias. Diaz creu que aquesta vinculació és clau per entendre la denúncia i la imputació.

Es dóna el cas que Diaz també està imputat per la publicació d’un Tweet on es mostrava a favor de cremar esglèsies amb gent a dins. El regidor palafollenc Juan Andrés Osorio va repiular el missatge i per això també està imputat a l’espera de judici.

Precisament Esquerra Unida de PLF ha mostrat el seu suport al humorista blanenc per aquesta última imputació a través del twitter. També ho han fet humoristes com Eva H, Berto Romero, o Ada Colau entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics