L’actor malgratenc David Verdaguer nominat al Goya com a millor actor revelació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Verdaguer, que actualment presenta el programa d’humor Crackovia a TV3, ha estat nominat per l’academia espanyola de cinema per la seva actuació a la pel.lícula “10.000 km”, un film que narra els problemes de parella.

Sota la direcció de Carlos Marques-Marcet, el film explica la història d’una jova parella de Barcelona que busca un fill. De sobte a ella li ofereixen un lloc de feina a Los Angeles durant un any, cosa que obliga a aturar els seus plans per afrontar el repte de mantenir una relació a distància, un repte que no sempre és fàcil.

1316431525125
L’actor David Verdaguer

Verdaguer, molt conegut a l’Alt Maresme per la seva relació amb el teatre amateur, és una cara coneguda a la tv catalana on ha participat en sèries com el Cor de la Ciutat o la Sagrada Familia, així com en programes com APM on feia de Reporter del bigoti.

A banda de la nominació de l’actor malgratenc David Verdaguer com a millor actor revelació, el film té dues nominacions més als Premis Goya: una, a Carlos Marques-Marcet per la millor direcció novell, i l’altra, a Natalia Tena com a millor actriu revelació.

El dissabte 7 de febrer es coneixerà el veredicte del jurat dels Premis Goya durant la tradicional gala . En la categoria de millor actor revelació, David Verdaguer ha estat nominat juntament amb Jesús Castro (El Niño), Israel Elejalde (Magical Girl) i Dani Rovira (Ocho apellidos vascos).

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics