Malgrat estudia implantar una rua de carnaval amb una temàtica concreta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí ja està preparant la propera gran festa popular; el carnestoltes. Enguany la localitat està estudiant tornar a muntar una gran rua dedicada al mar dels pirates. És una de les propostes principals que la regidoria “té sobre la taula” i a la que ha tingut accés RP.

Demà dimarts es decidirà com serà finalment la rua de carnestoltes però una de les propostes demana que les comparses que hi participin (bàsicament d’entitats locals) “siguin conseqüents” amb el tema dels pirates, limitant així la caracterització dels participants a la rua, prevista pel 13 de febrer al les 9 del vespre.

La regidoria de Cultura de Malgrat ni confirma ni desmenteix aquesta opció, i espera a demà per donar tota la informació relativa al carnestoltes malgratenc, perquè asseguren que la decisió no està presa.

De tota manera, la proposta a la que ha tingut accés RP, també limita la presència de publicitat a les carrosses, disfresses i comparses, ja sigui comercial o política i també prohibeix la presència d’animals com a complement de les disfresses o de la comparsa.

L’any passat Malgrat no va tenir rua de carnestoltes, i enguany el consistori es planteja recuperar-la amb un màxim de 10 comparses que, depenent de si porten música o no, cobraran entre 40 i 80€ en vals bescanviables en alguns comerços locals.

Un cop acabada la rua, cada comparsa rebrà a més una panera de productes de la terra i un pernil en agraïment.

Sigui com sigui el consistori malgratenc té demà la reunió en la que s’acabarà de perfilar la proposta final de tota la programació del carnestoltes per aquest any.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics