TV3 dedica un reportatge a Gospel Viu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dimarts, a les 10 del vespre, el programa Sense Ficció de la tv catalana emetrà el reportatge El Cor, en el que s’explica el dia a dia de la formació coral nascuda a PLF.

Segons el propi programa documental, Gospel Viu és la formació gòspel de referència de Catalunya i asseguren que “tenen un tarannà com a grup que els fa especials, que els converteix en alguna cosa més que una formació musical”.

El documental “El cor”, que emetrà demà TV3, és el testimoni privilegiat i pròxim dels cinc anys que ha viscut el director del reportatge, Marc Juan.

Aquesta implicació del responsable de documental ha permès captar la màgia que desprèn Gospel Viu en els seus concerts, així com reflectir les vides d’alguns cantaires pels quals la música té un sentit molt especial.

D’aquesta manera el reportatge del sense ficció s’anuncia com un mosaic de vides unides per la música enèrgica i vitalista del millor gospel de casa nostra. Ho defineixen com un cant a la vida ple de la màgia que desprèn el grup. El documental traspua tota l’emotivitat i tot el poder terapèutic de la música i mostra com aquesta pot arribar a canviar la vida de la gent.

De fet la preestrena del documental es va fer aquest cap de setmana al Cinema Truffaut de Girona, amb una esplèndida acollida per part del públic, que es va emocionar i aplaudir durant alguns minuts un cop projectat el Cor.

Gospel Viu va néixer a PLF l’any 2002 i des de llavors s’ha anat consolidant com a formació de referència a casa nostre. Han actuat als principals escenaris del país, com l’auditori de Girona, el de BCN, el Palau de la Música i al Liceu gràcies a l’harmònica conjunció de la 80a de veus que composen aquest cor local, que assaja els dimarts al vespre al MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics