El sènior guanya el primer partit de l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser a la pista del Llagostera i per un comode 53 a 66. 13 punts a munt pel primer equip del PLF que escala posicions fins arribar a la 12a plaça, amb 5 victòries i 9 derrotes. Poc a poc, l’equip està trobant la millor cara i la millor fórmula de joc. La propera setmana pot escalar posicions si guanya al Farners, que estan just per sobre dels palafollencs a la classificació, amb el mateix bagatge de victòries.

El sots 21 va caure a la pista del Palamós; 83 a 64 i a diferència que el sènior, l’equip encara està a la recerca del seu millor joc. De moment ha sumat 2 victòries en el campionat. Això fa que es situïn a la 11a plaça. Aquest cap de setmana descansaran.

El cadet masculí ha caigut a Arbúcies; 72 a 30, en un partit molt complicat pels palafollencs que no van poder fer res per guanyar. Són 11s a la taula amb 3 partits guanyats i a l’espera de rebre al Palauet aquest cap de setmana al St Feliu, que és 5è a la taula.

Les noies del cadet palafollenc tampoc han tingut sort i van veure com s’escapava el partit en l’últim sospir. Un partit molt igualat que es va acabar decidint a favor de l’Onyar d’un sol punt; 47 a 46.

Les noies es van quedar amb la mel als llavis perquè la derrota fa que perdin posicions a la taula, baixant fins el 6è lloc. La setmana que ve tenen un partit molt complicat contra el Fornell, 3r a la taula de la classificació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics