URGENT

Diumenge arriba la 17a edició de la Hivernal de BTT de St Genís

Compartiu aquesta història

El club Catbike ja té a punt una nova edició de la popular cursa de BTT amb la que s’obre el calendari competitiu de l’any. Es tracta de l’Hivernal de St Genís d’un circuit de 25 km de recorregut que transcorren per corriols de la serra de Miralles i amb un desnivell aproximat de 900m.

La cursa és ja un clàssic i compta amb una molt bona afluència de ciclistes que posen a prova les seves cames pedalant per el circuit exigent d’aquesta prova.

Justament l’exigència dels corriols és un dels signes d’identitat de la cursa. No és que sigui molt dura, però sí que demana un mínim d’experiència dalt de la BTT. Ho diu el responsable de CatBike, Sergi Izquierro.

Enguany les inscripcions només es fan de forma anticipada a través del web i no es podran fer el dia de la cursa. El preu de la inscripció és de 12€ pels corredors federats i 17€ pels no federats.

L’augment de proves ciclistes en el calendari i el fet qyue la de PLF sigui exigent, ha fet reduir el nombre de persones que prenen part de la hivernal. La cursa de diumenge acollirà entre 200 i 250 ciclistes, segons Izquierdo, que recorda que per aquesta marxa de BTT han passat ciclistes reconeguts.

L’any passat el guanyador masculí de la cursa va ser Oriol Colomé, que va completar els 25 km del circuit en una hora i 17 minuts

La sortida de la cursa serà a 2/4 de 9 del matí des del camp de futbol de Ciutat Jardí, que serà on també es farà la botifarrada i el servei de bar per a corredors i acompanyants. També serà el punt i final de la cursa.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics