Malgrat situa una zona esportiva a l’aire lliure davant de l’estació de trens

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha estrenat aquests dies una nova zona per fer exercici a l’aire lliure al passeig de mar, just a davant de l’estació de trens i que complementa les altres zones que ja existeixen en a Can Campassol i Can Palomeres.

Es tracta d’una àrea esportiva dissenyada per a la gent gran, però que és oberta a tota la ciutadania. En aquest cas, davant de l’estació de tren, s’ha instal.lat una bicicleta elíptica i un banc d’abdominals.

L’Ajuntament ha comprat aquestes dues màquines per ampliar l’oferta per fer esport i salut a l’aire lliure que ja existeix al municipi. Ho ha fet com a prova pilot per veure l’acceptació que tenen aquestes zones, amb la intenció de valorar-ne l’èxit i estudiar la instal.lació de més màquines i més zones esportives.

En aquest sentit l’Ajuntament ha demanat una subvenció a la Diputació de Barcelona per col•locar nous circuits de salut i esport a la plaça de Les Puntaires, a tocar de la Plaça Rodona i també a la plaça Rossend Giol i Figuerola. Unes instal•lacions que encara no tenen data.

La Diputació ajuda a posar aquest tipus d’instal.lació. A PLF fa anys es va col•locar una area d’esports a la plaça de Joaquim Ruyra que comparteixen els infants que visiten el parc més lúdic de PLF i la gent gran, ja que es troba a tocar del Casal de l’Avi del centre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics